Autokleebised peegeldavad Sinu lugu!

Autokleebised.ee sündis aastal 2012 ühe autofänni unistusest muuta sõidukid veelgi vingemaks ja silmapaistvamaks. Algusaastatel pakkusime nii e-poe kaudu müüdavaid kleebiseid kui ka unikaalseid disainlahendusi firmaautodele. Meie loomingulised ja kvaliteetsed lahendused tõid kiiresti populaarsust, eriti ettevõtetele, kes soovisid oma sõidukiparki efektseks muuta.

Meie suurimaks ja kõige põnevamaks projektiks kujunes Taxify (hiljem Bolt) autode kleepimine ja kleebiste hooldamine. Suutsime edukalt kiletada ja hooldada 130 autot, millest sai kiirelt üks meie põhitegevusi. Lisaks Eesti turule pidasime e-poodi, mille kaudu müüsime kleebistooteid nii USA-s kui mujal üle maailma. Siiski, 2016. aastal otsustasime USA äri maha müüa ning elumuutuste tõttu sulgesime ka Autokleebised.ee.

Pärast mõningast pausi ja peresisest arutelu otsustasime, et on aeg teenus uuesti avada, tehes seda veelgi suuremalt ning paremini. Meie eesmärk oli pakkuda midagi teistsugust ja moodsamat, mis vastaks tänapäeva klientide vajadustele. Nüüd saate kujundada oma sõidukit otse internetis – kiirelt ja intuitiivselt. Lisaks pakume kiiret abi nii tehnilistes kui kujundusalastes küsimustes. Võimaldame tellida kiirelt autole ja mujalegi sobivaid üksikuid kleebiseid, mis saavad toodetud ja postitatud kiirelt.

Autokleebised.ee on tagasi! Pakume uuenduslikke ja mugavaid lahendusi kõigile, kes soovivad oma sõiduki eriliseks muuta. Meie professionaalsed disainerid ja tipptasemel tehnoloogia tagavad, et iga kleebis on täpselt selline, nagu olete unistanud. Tule vaata meie e-poodi ja lase oma loovusel lennata – koos muudame su sõiduki tõeliseks pilgupüüdjaks!

Mõtleme innovatiivselt. Oleme loonud lihtsa tellimiskeskkonna ja moodsad IT-lahendused oma tootmise haldamiseks. See teeb Sinu jaoks tellimise lihtsaks ja kiireks. Meie juures saad asjad aetud koheselt. Mõistagi pakume võimalikult keskkonnasõbralikke tooteid ja tootmisviise.