PDF-kujul arve ettevõttele, mis saadetakse e-posti teel pärast tellimuse täitmist ja on hiljem kättesaadav kliendikonto alt. Arve sisaldab käibemaksu.​
Kuidas saada arve ettevõttele meie veebilehel?
28.08.2024
Kuller asetab pakki kaubiku avatud tagaluugile, valmistudes selle kättetoimetamiseks päikeseloojangu ajal.
Kui kiiresti minu kleebiste tellimus posti pannakse?
29.08.2024

Milliseid võimalusi pakub kujunduskeskkond?

Meie veebipõhine kujundustööriist on loodud selleks, et muuta autokleebiste ja muude kleebiste kujundamine lihtsaks ja intuitiivseks protsessiks. Selles artiklis tutvustame, milliseid tööriistu meie süsteem pakub ja kuidas need aitavad teil luua unikaalseid ning professionaalseid kleebiseid.

 

Kujundustööriista ülevaade

Meie kujundustööriist on loodud nii, et see oleks kergesti kasutatav nii algajatele kui ka kogenud disaineritele. Tööriista kasutamiseks pole vaja spetsiaalseid teadmisi või oskusi – kõik vajalikud funktsioonid on intuitiivselt paigutatud ning lihtsalt ligipääsetavad.

 

Pildid ja graafika

Üks olulisemaid tööriistu, mida meie süsteem pakub, on võimalus lisada ja redigeerida pilte ning graafikat. Saate üles laadida oma pildifaile või valida meie galeriist. Pildid ja graafika saab paigutada täpselt soovitud kohta ning muuta nende suurust, et need sobiksid täpselt teie kujundusega.

  • Pildifailide üleslaadimine: Toetatud failitüübid on SVG, JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, PDF, AI, PSD ja EPS.
  • Graafika paigutamine: Graafika paigutamine ja suuruse muutmine on lihtne ja täpne.
  • Eemalda värv tööriist: Teil on võimalik eemaldada piltidelt teatud värve või taustavärvi, kasutades selleks meie tööriista “Eemalda värv”.

 

Teksti lisamine ja stiilide kohandamine

Teksti lisamine on kujundustööriistas lihtne ja paindlik. Saate valida erinevate fontide, suuruste ja stiilide vahel ning lisada tekstile ka erinevaid efekte. Teksti lisamine on oluline, kui soovite oma kleebisele lisada näiteks ettevõtte nime, kontaktandmeid või mõne tabava sõnumi.

  • Fontide valik: Tööriistas on mitmeid populaarseid fonte, mille seast saate valida.
  • Teksti suurus ja värv: Teksti suuruse ja värvi muutmine on paindlik, võimaldades kohandada tekst täpselt oma disainiga.
  • Teksti paigutamine ja efektid: Saate teksti paigutada täpselt sinna, kuhu soovite, ning lisada erinevaid teksti efekte, nagu varjud või kontuurid.

 

Kujunduse eelvaade

Pärast teksti ja graafika lisamist on oluline vaadata oma kujunduse eelvaadet, et veenduda, et kõik elemendid sobivad omavahel ja kleebis vastab teie ootustele. Meie tööriist pakub reaalajas eelvaadet, kus näete, kuidas teie disain välja näeb.

  • Reaalajas eelvaade: Vaadake, kuidas teie kleebis autol või muul pinnal välja näeb.
  • Kujunduse kohandamine: Kui eelvaade ei vasta teie ootustele, saate disaini kohandada, kuni olete tulemusega rahul.

 

Erinevate elementide lisamine

Lisaks piltidele ja tekstile saate meie tööriista abil lisada erinevaid elemente, nagu kujundid, jooned ja QR-koodid. Need elemendid annavad teile rohkem võimalusi oma disaini isikupärastamiseks.

  • Kujundid ja jooned: Lisage erinevaid kujundeid ja jooni, et muuta oma disain veelgi huvitavamaks.
  • QR-koodid: Lisage oma kleebisele QR-kood, mis viib näiteks teie veebilehele või sotsiaalmeedia kontole.

 

Faili salvestamine ja jagamine

Kui olete oma disainiga rahul, saate selle salvestada, jagada või tellida otse meie veebilehelt. Tööriist võimaldab salvestada kujundust erinevates formaatides ning jagada seda kolleegide või sõpradega.

  • Salvestamine: Salvestage oma kujundus, et seda hiljem redigeerida või tellida.
  • Jagamine: Jagage oma disaini teistega, et saada tagasisidet või lihtsalt uhkustada oma loominguga.

 

Klienditugi ja disainiteenus

Kui teil on küsimusi või vajate abi kujundamise protsessis, on meie klienditugi alati valmis aitama. Pakume ka disainiteenust, kus meie professionaalsed disainerid aitavad teil luua unikaalse kleebise vastavalt teie soovidele.

  • Klienditugi: Meie meeskond on valmis vastama teie küsimustele ja pakkuma abi kujundamise igas etapis.
  • Disainiteenus: Kui vajate professionaalset abi, saavad meie disainerid aidata teil luua täiusliku kleebise.

 

Kokkuvõte

Meie kujundustööriist pakub kõike vajalikku, et luua unikaalseid ja professionaalseid kleebiseid. Pildid, graafika, tekst, eelvaade ja erinevad elemendid annavad teile täieliku kontrolli oma disaini üle. Kui vajate abi, on meie klienditugi ja disainiteenus alati valmis teid aitama. Alustage oma kleebise kujundamist juba täna ja nautige loomisprotsessi!