Õhuke postipakk pruunis ümbrikus, mis on seotud sinise nööriga, asetatud sinisele taustale.
Kui kaua võtab tootmine ja saatmine aega?
28.08.2024
PDF-kujul arve ettevõttele, mis saadetakse e-posti teel pärast tellimuse täitmist ja on hiljem kättesaadav kliendikonto alt. Arve sisaldab käibemaksu.​
Kuidas saada arve ettevõttele meie veebilehel?
28.08.2024

Kuidas saan oma autole kleebised kujundada?

Autokleebiste kujundamine on suurepärane viis lisada sõidukile isikupära, reklaamida oma ettevõtet või luua unikaalse välimusega disain. Meie veebilehel on selleks loodud lihtne ja kasutajasõbralik kujundustööriist, mis võimaldab teil kleebiste loomise protsessi täielikult kontrollida.

 

Valige oma auto mudel ja alustage disainimist

Kujundusprotsess algab sobiva auto mudeli valikuga. Meie platvorm pakub laia valikut erinevaid mudeleid, sealhulgas väikeseid ja keskmisi sedaanid, universaalid ning kaubikud. Kui te ei leia oma täpset mudelit, saate valida meie standardmudelite hulgast ja kohandada kujundust vastavalt oma auto mõõtmetele.

 

Kujundustööriista kasutamine

Meie veebilehel asuv kujundustööriist on loodud selleks, et muuta autokleebiste loomine võimalikult lihtsaks ja intuitiivseks. Pärast auto mudeli valimist saate liikuda disaini loomise juurde. Kujundustööriist võimaldab valida sõiduki külje, kuhu kleebis paigaldatakse, ning alustada disaini loomist.

Peamised võimalused kujundustööriistas:

  • Teksti lisamine: Valige erinevate fontide, suuruste ja värvide vahel. Tekstile saab lisada ka efekte ja kohandada selle paigutust.
  • Logo ja graafika lisamine: Laadige üles oma logo või muud graafilised elemendid, et luua täpselt selline disain, nagu soovite.
  • Kujunduse kohandamine: Muutke kleebise suurust, kuju ja paigutust, et see sobiks täpselt teie auto küljele. Samuti saate valida, kui palju erinevaid värve soovite oma disainis kasutada.

Kujundustööriist veebilehel Autokleebised.ee, kus saab disainida kaubiku küljele kleebiseid, lisades teksti, logosid ja graafikat vastavalt oma soovidele.

Eelvaate ja lõpliku disaini kinnitamine

Pärast kujunduse loomist saate kasutada eelvaate funktsiooni, et näha, kuidas teie kleebis autol välja näeb. See võimaldab teil teha vajadusel viimaseid kohandusi ja veenduda, et kõik detailid on täpselt nii, nagu soovite. Kui olete oma disainiga rahul, saate selle kinnitada ja liikuda tellimuse esitamise juurde.

 

Tellimuse esitamine ja tootmisprotsess

Kui kujundus on valmis, saate kleebise otse meie veebilehelt tellida. Tootmisprotsess algab kohe pärast tellimuse kinnitamist. Tavaliselt võtab tootmine aega 1-3 tööpäeva, millele järgneb kohaletoimetamine sõltuvalt teie asukohast ja valitud tarneviisist (nt Omniva või Itella Smartpost).

 

Professionaalne disainiteenus

Kui te ei soovi ise kujundamisega tegeleda või vajate professionaalset abi, pakume ka disainiteenust. Meie kogenud disainerid loovad teie ideede põhjal ainulaadse ja kvaliteetse kleebise, mis vastab täpselt teie vajadustele. Võtke meiega ühendust, et alustada koostööd.

 

Kokkuvõte

Meie veebilehel autokleebiste kujundamine on lihtne, paindlik ja võimalusterohke protsess, mis võimaldab teil luua täpselt sellise disaini, nagu soovite. Kasutage meie kasutajasõbralikku kujundustööriista või tellige professionaalne disainiteenus ja andke oma sõidukile uus ja eristuv välimus. Alustage oma unikaalse autokleebise loomist juba täna!