Südamekujuline kleebis sinisel taustal.
Kas saan teilt tellida üksiku kleebise?
28.08.2024
ülearvuti ja nutitelefon, mille ekraanil on avatud autokleebiste disainimise veebitööriist, kus kasutaja kujundab kleebiseid hallile kaubikule.
Kuidas saan oma autole kleebised kujundada?
28.08.2024

Kui kaua võtab tootmine ja saatmine aega?

Tellimuse tootmine ja saatmine on meie juures kiire ja sujuv protsess, kuid täpne ajakulu sõltub mitmest tegurist. Üldjuhul võtavad meie kleebiste tootmine ja valmistamine aega 1–3 tööpäeva, millele lisandub kohaletoimetusaeg vastavalt valitud pakiautomaadi teenusele.

 

Miks võtab tootmine 1-3 tööpäeva?

  • Kujunduse kontroll ja ettevalmistus: Iga tellimus läbib meie professionaalide kontrolli, et tagada kujunduse kvaliteet ja sobivus. Kui tekivad küsimused või täpsustused, võtame teiega ühendust, et kõik detailid oleksid õiged enne tootmist.
  • Materjalide ettevalmistus ja trükkimine: Olenevalt tellitud kleebiste tüübist kasutame erinevaid materjale ja trükitehnoloogiaid. Näiteks autokleebised vajavad spetsiaalset laminaati, mis muudab need ilmastikukindlaks ja vastupidavaks.
  • Lõikamine ja viimistlemine: Pärast trükkimist lõigatakse kleebised täpselt soovitud kujusse, olgu need tavalised ristkülikud või keerukamad kujundid. See protsess võtab aega, eriti kui tellitud on unikaalsed kujundused.

 

Kohaletoimetamine: Omniva, Itella Smartpost ja DPD

Pärast seda, kui teie tellimus on valmis, saadetakse see edasi valitud pakiautomaadi teenusele. Meie koostööpartneriteks on Omniva, Itella Smartpost ja DPD, kes pakuvad kiiret ja usaldusväärset kohaletoimetamist.

  • Omniva: Omniva pakub laia pakiautomaatide võrku üle Eesti, mis võimaldab teil saadetise kätte saada mugavast asukohast. Tavaliselt jõuab pakk teieni 1 tööpäeva jooksul pärast selle postitamist.
  • Itella Smartpost: Itella Smartposti pakiautomaadid asuvad suuremates kaubanduskeskustes ja muudes populaarsetes kohtades. Nende teenus on samuti kiire ja usaldusväärne, pakk jõuab teieni üldjuhul 1–2 tööpäeva jooksul.
  • DPD: DPD pakub lisaks pakiautomaatidele ka koju kättetoimetamise teenust. Nende kohaletoimetus on samuti kiire, pakk jõuab kohale 1 tööpäeva jooksul, olenevalt sihtkohast.

 

Mida arvestada tellimust esitades?

  • Tellimuse esitamine ja tootmise algus: Kohe pärast tellimuse esitamist ja makse laekumist vaatab meie disainer tellimuse üle. Seejärel liigub see kohe edasi tootmisesse. Vajadusel võtab disainer täpsustuseks ühendust.
  • Saatmisaeg: Valige endale sobiv pakiautomaat või kättetoimetamisviis, et tagada tellimuse kiire ja mugav kättesaamine.

 

Kokkuvõte

Kleebiste tellimine meie veebipoest on kiire ja lihtne. Tootmine võtab üldjuhul aega 1–3 tööpäeva, millele järgneb kohaletoimetamine valitud pakiautomaadi teenuse kaudu. Teeme koostööd Omniva, Itella Smartposti ja DPD-ga, et teie tellimus jõuaks teieni võimalikult kiiresti ja mugavalt.