Vihmane ja udune maantee koos sõidukiga, mis liigub raskete ilmastikuolude keskel, ümbritsetud tumedate pilvede ja metsaga.
Kas teie kleebised on vastupidavad?
28.08.2024
Südamekujuline kleebis sinisel taustal.
Kas saan teilt tellida üksiku kleebise?
28.08.2024

Milliseid erinevaid kleebiseid me pakume?

Meie valikus on mitmeid erinevaid kleebiseid, mis sobivad erinevatesse kasutusotstarvetesse. Üks olulisemaid kategooriaid on autokleebised, mis on valmistatud vastupidavast autokilest ja lamineeritud, et tagada nende pikaajaline kestvus välitingimustes. Lisaks sellele pakume erinevaid spetsiaalseid kleebiseid, mis vastavad teie individuaalsetele vajadustele.

Autokleebised

Autokleebised on spetsiaalselt loodud taluma karmimaid tingimusi, nagu pidev kokkupuude UV-kiirguse, vihma ja mustusega. Need kleebised sobivad ideaalselt sõidukitele, pakkudes võimalust lisada autole isikupära või reklaamida oma ettevõtet. Meie autokleebised on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest autokilest, mis on alati lamineeritud, et pakkuda täiendavat kaitset kriimustuste ja pesuainete vastu.

Väikesed kleepsud

Väikesed kleepsud on suurepärane lahendus, kui vajate midagi väikest ja praktilist. Need sobivad ideaalselt sülearvutitele, telefonidele, jalgratastele, paberkottidele ja muudele pindadele. Väikesed kleepsud on saadaval mitmesugustes kujundustes ja materjalides, mis muudavad need mitmekülgseks lahenduseks igas olukorras.

Holograafilisest kilest kleepsud

Holograafilisest kilest kleepsud on eriti silmapaistvad ja unikaalsed. Need kleepsud loovad valguse käes mitmevärvilise sädeleva efekti, mis muudab teie disaini tõeliselt eristuvaks. Holograafiline kiletüüp sobib hästi näiteks logo või teksti esiletõstmiseks, pakkudes silmatorkavat välimust igal pinnal.

Kroomkilest kleepsud

Kroomkilest kleepsud pakuvad luksuslikku ja peegeldavat viimistlust, mis sobib suurepäraselt premium-brändide ja -disainide esitlemiseks. Need kleepsud on populaarne valik, kui soovite midagi, mis tõmbab tähelepanu ja lisab teie tootele või sõidukile lisaväärtust.

Instagrami nime kleepsud

Instagrami nime kleepsud on suurepärane viis oma sotsiaalmeedia kohaloleku reklaamimiseks. Need kleebised on kujundatud teie Instagrami kasutajanimega ning neid saab kleepida autole, aknale või mujale, et suurendada oma jälgijaskonda ja suunata inimesi teie profiili külastama.

Veebiaadressi kleebised

Veebiaadressi kleebised on ideaalne viis oma veebilehe reklaamimiseks. Need kleepsud võimaldavad teil lisada oma veebiaadressi nähtavale kohale, näiteks sõidukile või poeaknale, tagades, et teie potentsiaalsed kliendid saavad hõlpsasti teie lehe üles leida.

Lõikekleebised

Lõikekleebised on kujunduse järgi kilest välja lõigatud, ilma taustata kleebised. See teeb neist ideaalse lahenduse teksti ja logo disainimiseks, pakkudes minimalistlikku ja puhta välimusega lahendust. Lõikekleebised on eriti populaarsed autokleebistena, kuid sobivad ka muudele pindadele.

Kokkuvõte

Pakume kleebiseid igale maitsele ja vajadusele, olgu selleks siis autokleebised, väikesed kleepsud, holograafilised ja kroomkilest kleepsud või lõikekleebised. Meie kleebised on kohandatavad, vastupidavad ja saadaval mitmesugustes materjalides ja viimistlusvõimalustes, et sobituda teie konkreetsete nõudmistega.